FA EN AR RU FR

برگزاری کارگاه آموزشی "طراحی مدل کسب و‌ کار" ویژه هسته ها و ‌واحدهای فناور مرکز دانشگاه گیلان"

بدین وسیله به اطلاع می رساند مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه گیلان در نظر دارد کارگاه  آموزشی "اصول طراحی و ‌تدوین مدل کسب و کار" را در تاریخ ۱۳۹۸/۷/۷ ساعت 12 تا 14 (در تالار شهید آوینی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان) برای اعضای هسته ها و‌ واحدهای فناور مستقر در این مرکز برگزار نماید. در این خصوص لازم است کلیه مجریان محترم هسته ها و واحدهای فناور مرکز رشد ضمن اطلاع رسانی به اعضای تیم‌ کاری خود، برای شرکت در این کارگاه برنامه ریزی نمایند.

* طبق تصمیمات اتخاذ شده‌ در کمیته فنی مرکز رشد، ارائه مدل کسب و کار جزو موارد ضروری در ارزیابی فعالیت تیمهای مستقر در این‌ مرکز است.